Selecteer een pagina

Even kennismaken

Over VosCars

Welkom bij Autobedrijf VosCars!

Mijn naam is Tim de Vos, gepassioneerd ondernemer en groot automotive liefhebber!

Met deze uitdagende combinatie ben ik sinds 2016 de trotse eigenaar van mijn autobedrijf waar de kwalitatieve auto centraal staat.

Als autoverkoper ben ik al jong de autobranche in gerold, waar snel de kans op mijn pad kwam om te starten met mijn eigen autobedrijf.
Direct heb ik deze kans gegrepen, en Autobedrijf VosCars was geboren op de Kanaaldijk-Zuid in Eindhoven.

In die tijd heb ik een ijzersterk netwerk, voornamelijk gespecialiseerd in Audi, SEAT en Volkswagen opgebouwd en heb ik mijn eigen identiteit binnen de autobranche ontwikkeld.

Inmiddels heb ik me gevestigd in Bladel waar ik me volledig focus op mijn echte passie: het verkopen van unieke en échte auto’s!

Ondertussen sta ik nog altijd dagelijks te werken in de poetsstudio en regel ik alles van in- tot verkoop in eigen beheer. Zo ben ik binnen mijn vast en betrouwbaar netwerk iedere dag continu op zoek en onderweg naar de mooiste auto’s. Alleen op deze manier kan ik mijn hoge kwaliteitseisen blijven hanteren.

Het is geweldig om te ervaren dat mijn passies voor de automotive en ondernemen zó goed op elkaar aansluiten! Als gedreven ondernemer bied ik mijn klanten graag dat extra stukje exclusiviteit, hoogwaardige service en goede aftersales. Geen onzin, maar gewoon goed! Want zeg nou eerlijk: “Kwaliteit verkoopt altijd!”

We sell quality!
Graag tot ziens in Bladel – Tim de Vos

“Voor iedere klant die op zoek is naar échte kwaliteit.”

×

 

Welkom!

Chat met ons op WhatsApp

×